درس هر روز را همان روز خواندن یعنی چی؟
در این مطلب از سایت ریاضی صد میخواهم موضوع مهمی را بحث کنم. دانش آموزان به مدرسه می روند و معلم ها شروع به درس دادن می کنند و دانش آموزان باید این نکته را به خاطر بسپارند که باید درس هر روز را در همان روز مطالعه کنند، در حال حاضر و در سال های اخیر بسیاری از دانش آموزان و خیلی از رتبه های برتر این کار را می کنند و انتظار ما این است که هر سال به تعداد این گروه از دانش آموزان افزوده شود.
معلم در کلاس درس را به شماها آموزش می دهد و دانش آموزان گوش می کنند و این سؤال حالا برای آن ها مطرح می شود که وقتی به خونه میان چیکارکنن؟
بهتر است دانش آموزان همان روز وقتی به خانه آمدند بعد از کمی استراحت درس های همان روز را مطالعه کنند و تمرین های مربوط به آن درس را هم حل کنند. چون با انجام این کار بهره وری دانش آموز بالا می رود و مطالب را بهتر یاد می گیرد. ولی اگر نتونستی این کار را انجام بدی و باهاش حال نمیکنی ایرادی نداره انجام نده 🙂
ولی با این کار بازدهی شما به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت. اصلا بذار از الان تمرین کن.ادامه را نخون. جملات قبلی من را سریع مرور کن!
آفرین!!! هوراااااا خب بریم ادامه
دلیل اینکار اینست که زمانی که شما یه درسی را میخوانید و بعد از چند ساعت دوباره آنرا با تمرین و تست، تثبیت میکنید تاثیرش خیلی زیادتر از موقعی است که یه مطلب را معلم تدریس میکند و بعد از چند روز به سراغ آن میروید مطلب تقریبا به صورت کامل فراموش شده و این کار را برای شما سخت خواهد کرد.
میدونی مثل چی میمونه ؟ مثل اینه بخوای آدم برفی بسازی- نصفشو امروز بسازی و نصفشو ۴ ساعت دیگه- خب اونایی که قبلا ساختی ممکنه آب بشن.
این مثال با گرمای فیزیک بود. اصلا بیا با دینامیک و حرکت مثال بزنم. فرض کن شما میخوای با ماشین یک سطح شیب دار را رو به بالا بری- نصف راه رو بزی و بعدش ماشین رو ول کنی و بگی نصفشو فردا میرم. خب ماشین پایین میاد و دوباره کاری میشه 🙁
بعضی از دانش آموزان میگن آقای دلیجه ما باید درس های فردا را هم بخوانیم و تکالیف آن را انجام دهیم و گاهی هم ممکن است امتحان داشته باشیم در این صورت چه کار کنیم؟
منبع : ریاضی ۱۰۰